Kuchnia serwuje Drukuj

 

warzywa-i-owoced1

 


od  01 kwietnia 2019 roku  do 05 kwietnia 2019 roku

 

poniedziałek-  01.04.2019r.

 

ZUPA RYŻOWA, PIECZYWO
ALERGEN-SELER, GLUTEN, SOJA, LAKTOZA
SKŁADNIKI - PORCJA ROSOŁOWA, RYŻ, POR, SELER, PIETRUSZKA, MARCHEWKA, ŚMIETANA, PIECZYWO, PRZYPRAWY

 

wtorek- 02.04.2019r. 

 

KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA OBIADOWA, KOMPOT Z OWOCÓW
ALERGENY- SOJA, GLUTEN, SELER
SKŁADNIKI – MIĘSO DROBIOWE, ZIEMNIAKI, OWOCE,PRZYPRAWY,MIĘSO WIEPRZOWE, JAJKA, BUŁKA TARTA

               

środa-  03.04.2019r.

 

ZUPA KRUPNIK, PIECZYWO
SKŁADNIKI – PORCJA ROSOŁOWA, SELER, POR, MARCHEW, PIETRUSZKA, ZIOŁA ,PRZYPRAWY, PIECZYWO, KASZA JĘCZMIENNA, BOCZEK WĘDZONY

 

czwartek-  04.04.2019r.

 

GULASZ Z MIĘSA DROBIOWEGO, KASZA JĘCZMIENNA, SURÓWKA OBIADOWA

ALERGENY: GLUTEN, SOJA , GORCZYCA

SKŁADNIKI – MIĘSO DROBIOWE, KASZA JĘCZMIENNA, PRZYPRAWY, ZIOŁA, MARCHEW, POR ,SELER

 

piątek- 05.04.2019r.

 

BURGERY RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA OBIADOWA
ALERGENY – GLUTEN, SOJA,SELER, RYBA
SKŁADNIKI:PRZYPRAWY, ZIEMNIAKI, ZIOŁA, BURGERY RYBNE, SURÓWKA OBIADOWA

 

ŻYCZYMY SMACZNEGO!

 

Opłata za obiady uczniowskie w miesiącu styczniu wynosi: 71,40 zł. 

Opłat dokonujemy do 10-go każdego miesiąca w budynku byłego gimnazjum,

przy ulicy Powstańców 2- wejście od strony kuchni.

Więcej informacji na temat dożywiania pod numerem telefonu: 504050812.